Om os

Vores tilgang til arbejdet

En maskinfabrik hvor automation og opfindsomhed smelter sammen

Man kan godt sige, at en stor del af vores hverdag består i at programmere, fræse og montere. Putte en klods ind i en maskine eller en idé ind i et stykke software, som kommer ud som et halvfabrikata eller et emne, som vi bearbejder og gør klar til næste fase. Ind – ud – videre.

Men sådan ser vi ikke på det.

For os er en ny opgave sjældent bare endnu en opgave. Det er et projekt, hvor vores team med forskellige fagligheder går sammen og lader sig inspirere af hinandens kreative og nogle gange lidt skæve ideer. Ideer som bliver vendt og drejet, hvor vores faglighed og erfaring inden for fabrikation og automation kommer til udtryk.  Hvis ideen er god, og teknikken og metoden er i orden, går vi i gang med at skabe.

Små emner, tunge plader og store maskiner

Tingene behøver ikke at passe ind i en skabelon eller fastlåste rammer for at kunne lade sig gøre hos Produktionsteknik. Men det behøver heller ikke at være kompliceret. Simpelt er også fint, vores fokus er på at levere noget godt. Og gerne lidt bedre end forventet.

Og netop dette gør, at resultatet bliver meget mere end en tung maskine eller små, hårde klodser. Det er projekter, som er skabt på baggrund af facts, faglighed og lysten til at producere det bedste. Det er det, der gør vores arbejde sjovt og giver os mulighed for at lægge baren højt, når vi arbejder.

Det er sådan, vi skaber. Og det er sådan vi løser udfordringer og knuser problemer.

Det er vores tilgang til at være en maskinfabrik, uanset om opgaven er stor eller lille.

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS