Specialmaskiner

Specialmaskiner

En mekanisk opgave har mange løsningsmuligheder. Vi hjælper dig med at finde den rigtige – for os er den simple løsning også den rigtige! Vi går meget op i kvalitet og udvælger nøje alle maskinkomponenter. Læs mere nedenfor om hvilke løsninger vi kan hjælpe dig med.

Fixturer

Det behøver ikke være en fuldautomatisk løsning, der er den optimale løsning. Mange gange kan en simpel konstruktion lette dagligdagens ”trælse” opgaver. For eksempel har vi til en kunde designet en ”pap-spolesamler”. Papspolen limes sammen med hotmelt lim, og skal derfor samles korrekt i løbet af ganske kort tid. Derfor har vi lavet et fixtur, der letter montagen. Ved hjælp at et styr holdes bundflangen i position. Lim påføres mellem stykket (røret), hvorefter dette lægges i fixturet og således placeres korrekt. Herefter påføres lim på den øverste side af mellemstykket, og den øverste flange monteres.

Intern Transport

At flytte materialer kan være en mandskabstung proces. Produktionsteknik fremstiller en bred vifte af transportører, for eksempel transportbånd og rulle- og- kædebaner. Vi har mange standardkomponenter i vores program, og hvis disse ikke passer ind i dit layout, konstruerer vi en løsning, så de kommer til det.

Robotgribere

En robot er uanvendelig uden en griber. Materialer skal flyttes, positioneres og bearbejdes. Dette kan i mange tilfælde gøres ved hjælp af kun én multifunktionsgriber. Der er ikke to applikationer der ligner hinanden, og derfor kan en griber ikke masseproduceres eller genbruges – den skal laves specifikt til det miljø, den skal anvendes i. Her er Produktionsteknik et oplagt valg, da vi har solide kompetencer og erfaring med konstruktion og produktion af netop specialprodukter.

 

Fuldautomatiske tapedispensere

Tape bruges mange steder i industrien. Det kan fx være til sammenklæbning af emner, forsegling af overflader, fastholdelse af andre emner og meget mere. Produktionsteknik har igennem tiden været involveret i rigtig mange tape-opgaver, og vi kan derfor kalde os specialister på området. På billedet ses en fuldautomatisk tapedispenser med tilhørende emnefremføring. Denne maskine fremfører en valset profil og laminerer den med et stykke polyestertape.

Manuelle tapedispensere

Til mindre produktioner til en automatisk løsning, er en manuel dispenser en god mulighed. Der adskillige tapetyper – og endnu flere ønsker om applikation. Skal du lægge din tape på et rundt emne? Ud til en kant? Eller er skumtapen for stor til en almindelig pakketapedispenser? Til at lette sådan en opgave, kan en simpel hånddispenser være en god løsning.

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS